A PHP Error was encountered
Severity: Notice
Message: Undefined property: stdClass::$ust_aciklama
Filename: post_detay/content.php
Line Number: 145
Backtrace:
File: /home/implantdismerkez/public_html/application/views/post_detay/content.php
Line: 145
Function: _error_handler
File: /home/implantdismerkez/public_html/application/views/post_detay/index.php
Line: 24
Function: view
File: /home/implantdismerkez/public_html/application/controllers/Posts.php
Line: 193
Function: view
File: /home/implantdismerkez/public_html/application/helpers/tools_helper.php
Line: 1579
Function: {closure}
File: /home/implantdismerkez/public_html/application/controllers/Posts.php
Line: 125
Function: file_cache
File: /home/implantdismerkez/public_html/index.php
Line: 289
Function: require_once
İmplantın geri sökülmesi zor mu?
İmplant sökümü zor mü?, İmplantın çıkarılması işlemi sanılanın aksine zor ve zahmetli bir işlem değildir. En az yapımı kadar kolay ve ağrısızdır. İşlem esnasında diş çekimi kadar basit bir yöntem uygulanır. Özel aletler ile hekiminizin usta elleri bir araya gelerek yerleştirilmiş olan implant geri çıkarılır.
İmplant sökümü zor mü?
İmplant sökümü zor mü?,
İmplantın çıkarılması işlemi sanılanın aksine zor ve zahmetli bir işlem değildir. En az yapımı kadar kolay ve ağrısızdır. İşlem esnasında diş çekimi kadar basit bir yöntem uygulanır. Özel aletler ile hekiminizin usta elleri bir araya gelerek yerleştirilmiş olan implant geri çıkarılır.Implant diş sökümü nasıl yapılır?
Implant diş sökümü nasıl yapılır?,
İmplant Sökülmesi Zor mu? İmplant sökme işlemi cerrahi bir müdahale gerektirir. İmplantın yerleştirildiği bölge, çene kemiği durumu ve implantın durumuna bağlı olarak sökme işlemi zor olabilir. Ancak uzman diş hekimleri tarafından gerçekleştirildiğinde genellikle sorunsuz bir şekilde tamamlanır.Tutmayan implant nasıl çıkarılır?
Tutmayan implant nasıl çıkarılır?,
İmplant çevresinde yer alan dokuları kontrol eder. Anestezi ve çıkarma: Diş hekiminiz uygun tedaviyi tespit ettikten sonra implant etrafındaki alanı anesteziyle uyuşturur. Bu işlem için lokal anestezi yapılır. Ardından diş dokusunda küçük bir kesi açılarak özel aletlerle implant çıkarılır.İmplant çıkarma nedir?
İmplant çıkarma nedir?,
Başarısız implant uygulaması sonrasında dişe yeniden implant uygulaması yapılabilir. Bu gibi olumsuz durumlarda implant bölgesi tekrar uyuşturulur ve implant yerinden çıkarılır. Sonrasında iltihabi dokular temizlenir. Bölge tekrar kapatılarak gerekli durumlarda kemik dokusu ilave edilebilir ve diş iyileşmeye bırakılır.İmplant yeri ağrıyor ne yapmalıyım?
İmplant yeri ağrıyor ne yapmalıyım?,
Önceki ortopedi ameliyatları esnasında konulan bu implantların, sonrasındaki bir dönemde çıkarılmasına implant çıkarma (platin çıkarma) ameliyatı denir. Platine çıkarma genellikle kemikten olmakla beraber, yumuşak dokudan da çıkarılabilir.Başarısız implant belirtileri nelerdir?
Başarısız implant belirtileri nelerdir?,
Ağrı kesici ilaçlar, sıcak ve soğuk kompresler ve egzersiz ve fiziksel aktivite kısıtlaması gibi yollarla ağrıyı azaltabilirsiniz. Eğer ağrı çok şiddetli veya sürekli bir şekilde devam ediyorsa, doktorunuzla konuşun ve müdahale gerektirebilecek durumları dışlamak için kontrol edilmelisiniz.İmplant üstü sabit protez nasıl çıkarılır?
İmplant üstü sabit protez nasıl çıkarılır?,
Başarısız implant, vücut tarafından reddedilen veya yerleştirildiği bölgede tutunamayan dental implantdır. Bu durum implantın yerleştiği bölgede ağrı, şişme, kızarıklık, çürüklük veya implantın yerinden oynaması gibi belirtilere yol açabilir. Başarısız implant durumları diş hekiminize danışmanız gerekir.Vidalı implant mı yapıştırma mı?
Vidalı implant mı yapıştırma mı?,
Simante adı verilen sabit protezler, implant üzerine vidalanmış olan abutmentlara yapıştırılır. Hasta tarafından çıkarılamayan protezlerdir. Doktor kontrolünde çıkarılması gerekirse protez kesilerek bu işlem gerçekleştirilir.Implant diş yerine başka ne yapılır?
Implant diş yerine başka ne yapılır?,
Vidalı implantlarda vida deliğini kapatmak için kullanılan dolgu kuron bütünlüğünü bozar, bu sebeple yapıştırma implant kullanımı kesici dişlerde daha çok tercih edilir. Bu avantajların yanında yapıştırma implantta kullanılan simanın artığı çok iyi temizlemezse diş eti enfeksiyonlarına neden olabilmektedir.Vücut implantı kabul etmezse ne olur?
Vücut implantı kabul etmezse ne olur?,
Diş destekli köprü yöntemi eksik dişi tamamlamak için mevcut dişlerden destek alınan uygulanan bir yöntemdir. Bu tedavide implant kullanımı yoktur. Eksik dişe komşu olan diğer dişler kesilerek üzerine kron/ köprü protezler yerleştirilir. Daha sonra ise yerine yapıştırma işlemi gerçekleştirilir.Başarılı implant nasıl anlaşılır?
Başarılı implant nasıl anlaşılır?,
Yüzey özellikleri konusunda yapılan araştırmalar, titanyumun doku dostu olduğunu göstermiştir. Bu nedenle, implant üretiminde uzun süredir titanyum kullanılmaktadır. İmplantın vücut tarafından reddedilmesi, yani doku reddi oluşması söz konusu değildir.Başarısız implant ne zaman anlaşılır?
Başarısız implant ne zaman anlaşılır?,
İmplantın stabilitesi, bir implantın başarılı bir şekilde entegre olduğunu gösteren önemli bir faktördür. İnflamasyon ve Enfeksiyon Belirtilerinin Yokluğu: Başarılı bir implant, çevresinde iltihap veya enfeksiyon belirtileri göstermemelidir. Diş eti etrafındaki dokular sağlıklı ve inflamasyonsuz olmalıdır.