A PHP Error was encountered
Severity: Notice
Message: Undefined property: stdClass::$ust_aciklama
Filename: post_detay/content.php
Line Number: 145
Backtrace:
File: /home/implantdismerkez/public_html/application/views/post_detay/content.php
Line: 145
Function: _error_handler
File: /home/implantdismerkez/public_html/application/views/post_detay/index.php
Line: 24
Function: view
File: /home/implantdismerkez/public_html/application/controllers/Posts.php
Line: 193
Function: view
File: /home/implantdismerkez/public_html/application/helpers/tools_helper.php
Line: 1579
Function: {closure}
File: /home/implantdismerkez/public_html/application/controllers/Posts.php
Line: 125
Function: file_cache
File: /home/implantdismerkez/public_html/index.php
Line: 289
Function: require_once
İmplantın riski var mı?
İmplant korkulacak bir şey mi?, İmplantın zararları yoktur, aksine çok daha yararlı ve kullanım kolaylığı olan bir uygulamadır.
İmplant korkulacak bir şey mi?
İmplant korkulacak bir şey mi?,
İmplantın zararları yoktur, aksine çok daha yararlı ve kullanım kolaylığı olan bir uygulamadır.İmplant riskleri nelerdir?
İmplant riskleri nelerdir?,
İmplant tedavisinde hastaların en çok çekindiği konu ağrılı bir operasyon geçirip geçirmeyecekleridir. Genel olarak implant tedavisinin ağrılı bir işlem olduğuna dair inanç yaygındır. Ancak son yıllarda gelişen diş tedavisi teknolojileriyle implantın korkulacak bir tedavi olmadığı anlaşılmıştır.İmplant yaptırmak riskli midir?
İmplant yaptırmak riskli midir?,
Yanlış uygulanan implant tedavileri sonucu birçok sorun ile karşılaşılabilir. Yaşanabilecek olaylara örnek olarak; kanama, ağrı, yumuşak olan dokularda yaralanmalar, komşu dişlerin zarara maruz kalması, kemiklerde zedelenmelere, sinüslerin zarar görmesine ve iltihabi durumlara yol açabilir.İmplant dişin tehlikesi var mı?
İmplant dişin tehlikesi var mı?,
Korkulacak veya sakıncalı yönleri var mıdır? Her girişim ve her cerrahi işlemde olduğu kadar implant cerrahisinin de ufak tefek riskleri olabilir. Diş hekiminiz size ayrıntılı bilgi verecektir. Herşey doğru yapıldığında oldukça güvenli bir tedavidir.İmplant kaç yil dayanir?
İmplant kaç yil dayanir?,
İmplant titanyumdan yapılan, insan vücuduna herhangi bir zararı ve olumsuz bir etkisi olmayan uygulamadır.Vücut implantı kabul etmezse ne olur?
Vücut implantı kabul etmezse ne olur?,
İmplantların tarihten itibaren bakıldığında ortalama implantların 20-25 yıl ağızda kalabilmektedir. Bu süreç hastanın ağız bakımına verdiği önemle alakalıdır. Çünkü implantlar, titanium metal ama diş eti hastalıkları olabilmektedir. Bu implantı kaybetmek değil ama ömrünü kısaltmaktadır.İmplant çok acı verir mi?
İmplant çok acı verir mi?,
Yüzey özellikleri konusunda yapılan araştırmalar, titanyumun doku dostu olduğunu göstermiştir. Bu nedenle, implant üretiminde uzun süredir titanyum kullanılmaktadır. İmplantın vücut tarafından reddedilmesi, yani doku reddi oluşması söz konusu değildir.İmplant takılan Yer kaç günde iyileşir?
İmplant takılan Yer kaç günde iyileşir?,
İmplant'ta lokal olarak bölge uyuşturulduktan sonra hastanın herhangi bir ağrısı olmamaktadır. Diş çekimi implanta göre daha zor bir tedavidir. Çünkü dişin çekimi sırasında çevre bölgede, kemikte bir baskı hissi oluşur. İmplant'ta bu his oluşmaz sadece implant yapılırken hasta makinenin çıkardığı sesi duyar.Implant diş çürür mü?
Implant diş çürür mü?,
İmplant sonrası 7-10 gün içerisinde yara kenarları birbiri ile tamamen kaynaşarak iyileşir. Tedavi sırasında uygulaması ile birlikte kemik tozu, sinus lift gibi uygulamalar yapılmışsa şişlik ve rahatsızlık biraz daha fazla olabilir. İmplant dikişleri ise yaklaşık 7-10 gün içerisinde alınır.İmplant neden yasak?
İmplant neden yasak?,
Diş İmplantları Çürür Mü? Diş implantları doğal diş olmadığı için çürümeye yatkın değildir. Kısacası eğer ağzınızda diş implantı varsa, bu yapı çürümeyecektir. Titanyum veya porselen malzemelerden yapıldıkları için diş çürümesine etki eden bakteriler diş implantlarına zarar veremezler.Hangi hastaya implant yapılmaz?
Hangi hastaya implant yapılmaz?,
Amerika'da İmplant Neden Yasaklandı? İmplant tedavisinin doğru yapılmaması ya da titanyum yerine uygun olmayan malzemelerin kullanılması sorunlara yol açabilmektedir. Bu nedenle de Amerika'da kalitesiz ya da sahte implantların kullanılması yasaklanmıştır.Implant diş kimlere yapılmaz?
Implant diş kimlere yapılmaz?,
Büyüme gelişimini tamamlamış ve genel sağlık durumu iyi olan her hastaya implant tedavisi yapılabilmektedir. Bununla birlikte kontrol altında olmayan önemli bir sistemik hastalığı olan, radyoterapi veya yakın dönemde kemoterapi alan bireylerde implant tedavisi uygulanması uygun olmamaktadır.